We heten je graag welkom op ACEGIF.com! Hier vind je gratis GIF’s met beschrijvingen. Gebruik de sitezoekfunctie of de categorieën in het menu om de collectie te vinden die u nodig heeft. Onze GIF’s kunnen naar een vriend worden gestuurd, op een forum of blog worden geplaatst, in een groep op sociale netwerken.

Onze GIF-animatiecollecties zijn onderverdeeld in categorieën. Het is best handig om de gewenste geanimeerde afbeelding te vinden. We werken constant aan de site, updaten oude collecties en creëren nieuwe unieke GIF’s. U kunt er zeker van zijn dat u het beste van internet ziet.

U kunt eenvoudig elke GIF van ACEGIF delen of downloaden. Bekijk hieronder hoe je dat doet. Om het laden te versnellen, gebruiken we de nieuwste cloudtechnologieën. Waar je ook bent, we doen ons best om je de snelste ervaring met onze website te bieden.

Een GIF downloaden of delen

  1. Klik of tik eerst met uw vinger op de GIF. Het wordt op volledige grootte geopend in hetzelfde venster.
  2. Plaats de muisaanwijzer op GIF en sociale pictogrammen verschijnen om de GIF onmiddellijk te delen zonder te downloaden naar uw apparaat. Als u GIF wilt downloaden, tikt u erop en houdt u uw vinger erop om het menu te openen. Klik met de rechtermuisknop op de GIF als u een computer gebruikt.
  3. Er verschijnt een menu waarin u kunt kiezen uit “Afbeelding opslaan als …”, “Delen via …” “Kopieer link naar afbeelding” en andere. Dit menu ziet er op elk apparaat anders uit.

GIF-gebruik en copyright

  • We bieden je gratis GIF’s aan. Sommige zijn afkomstig uit open bronnen, andere zijn gemaakt door ons team en zijn uniek.
  • U kunt al deze GIF’s gratis gebruiken voor niet-commerciële doeleinden. Bijvoorbeeld in social media, in communicatie via internet, in je melding, in correspondentie, YouTube vlog, blog enzovoort. We zouden het op prijs stellen als u een backlink naar ACEGIF.com plaatst als u deze GIF’s nuttig vindt.
  • U mag GIF’s op eigen risico commercieel gebruiken. Alle rechten voor GIF’s behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. We kunnen niet garanderen dat de oorspronkelijke auteursrechthouders vrij zijn van claims tegen u.
  • U mag geen GIF’s van deze website gebruiken om een ​​andere verzameling geanimeerde afbeeldingen op een andere website of applicatie te maken. In dat geval zijn wij genoodzaakt een claim tegen u in te dienen.
  • Als je een GIF vindt die inbreuk maakt op je bevestigde auteursrecht, stuur ons dan een e-mail. E-mail staat hieronder vermeld. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

Neem contact op

U kunt contact met ons opnemen via e-mail. Vertel ons alstublieft over uw ervaringen met het gebruik van deze website. U kunt ons ook een vraag, wens, klacht of zakelijk voorstel sturen.